Pagina's

Polar Bear Pals

Wat een mazzelkont ben ik toch! Vorige week ben ik 32 geworden en ik ben me een partij verwend met knutselspullen op mijn verjaardag! Stempelsets van My Favorite Things (daar had ik er nog geen een van!), een stansset van MFT,  stanssetjes, een papierblok en stempelset van mijn favoriete Marianne Design. O ja, en nog Foam Ball Clay. Ik ben er nog beduusd van, wat een verwennerij!

Vandaag ben ik begonnen met een kaart gebaseerd op de Sketch van Freshly Made Sketches #331


De kaart is gemaakt met de volgende materialen:
Echo Park Paper Co - I Love Winter
Marianne Design - Pretty Papers Block PK9134 Driftwood
My Favorite Things - Polar Bear Pals
CraftEmotions - Foam Ball Clay
en het ijsbeertje is ingekleurd met Distress Inkt


Ik kan niet wachten om met de andere materialen aan de slag te gaan! Jullie zullen hoop ik snel weer wat zien met de andere nieuwe producten.

4 opmerkingen:

  1. Nog van harte gefeliciteerd! Leuk hoor om met al die spulletjes aan de slag te gaan. Je kaartje is prachtig en ik ben benieuwd wat er nog meer komt van je nieuwe spulletjes.
    Lieve groetjes, Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nog gefeliciteerd!! Heerlijk als je zo'n leuke cadeautjes krijgt zeg.... Je maakte er meteen een gaaf kaartje mee. Ik ben benieuwd naar de rest ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Love this card! That background paper is so fun and that little polar bear is fabulous! Thanks for joining us this week at Freshly Made Sketches!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Ik lees ze met plezier. Je reactie moet eerst goedgekeurd worden voor je hem terugziet, dit ivm spammers.