Pagina's

Cosy woondeken

Wauw, voor het eerst in mijn leven heb ik een grooooot project gehaakt. Voor mijn doen dan hè? Ik heb de Cosy woondeken van Haakplein gemaakt. Eigenlijk een CAL (iedere week een nieuw onderdeel gepubliceerd), maar ik heb hem achteraf gemaakt. Een leuk leuk project! Ik heb er sinds eind augustus aan gewerkt en steeds onder het tv kijken een blokje gemaakt. Afgelopen weekend heb ik de blokken aan elkaar gehaakt en er een (zelfbedachte) rand omheen gemaakt. Klaar! Tadaa!!

Ik heb de deken niet met het bijbehorende garen gehaakt, maar heb daarvoor garen van de Zeeman gebruikt: Royal. In de kleuren wit, crème, zand, bordeaux en lilaroze past hij goed bij mijn bank. Met drie bollen per kleur, kwam ik goed uit.

Wat ik zo leuk vind aan zo'n project, is dat je er ook veel van leert. Ik had nooit gedacht dit soort "kabels" te kunnen haken. De reliëfsteek zit er nu goed in :)

Dit smaakt naar meer! Ik las op facebook dat er in 2019 weer een CAL-deken uitkomt, wie weet ga ik eens realtime meedoen. Ik heb de smaak te pakken.3 opmerkingen:

  1. Wat een geslaagd project is dit !!!!
    Ziet er super gaaf uit !!!!!

    groeten Ineke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ooooh….wat ziet dat er gaaf uit, Marjolein. Dat wordt genieten onder het dekentje deze winter!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Ik lees ze met plezier en neem ook graag een kijkje op jouw blog. Dank je wel!