Restanten 2 - Giraffe

Ook de onderstaande kaart heb ik gemaakt, vanuit het voornemen om restanten papier echt op te maken. Het daagt je uit om meer bedachtzaam met het papier om te gaan, om het mooiste en wat mij betreft ook meest zuinige (ik hou er echt niet van om onnodig spullen weg te gooien) resultaat te creëren. Dat maakt deze kaart ook weer redelijk Clean & Simple.Gebruikte materialen
Marianne Design Collectable - COL1386 Eline's Giraffe
My Favorite Things - Die-namics LLD Stitched Banner Alphabet
My Mind's Eye - Tangerine


Soms bewaar ik het mooiste papier (zonde om te gebruiken! Wat een gekke gedachte eigenlijk...) en soms juist het papier waar ik niet goed raad mee weet. Voor deze kaart heb ik de leukste papiertjes die ik over had gebruikt. Welk soort papier belandt bij jullie het meest bij de restanten?

Groeten,
Marjolein

Reacties

 1. Weer een super leuke kaart met je restjes, Marjolein!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke kaart Marjolein!
  Mijn papiertjes die ik het mooist in een blok vind, zitten er of nog in of ik heb echt alleen nog maar losse fluppies over haha.
  Herkenbaar hoor.
  Ik heb allemaal showmapjes redelijk op kleur waar heeeeel veel restjes in zitten.
  Soms vind ik het heerlijk om die weer eens door elkaar te gooien en kijken wat eruit komt of om ze nog beter gesorteerd op te ruimen (bijvoorbeeld wanneer de inspiratie me te veel word en er niks uit mijn handen komt).
  Groetjes, linda
  PS. hoe heb je die giraf gespiegeld?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Linda, ja sorteren is wel belangrijk ja. Dat doe ik ook, want anders raak ik echt het overzicht kwijt. Het spiegelen van de giraffe doe ik door het cardstock waar ik de giraffe mee net ondersteboven door de cuttlebug te halen. Dan ga ik met een vouwbeen even langs de randjes (snijrandje naar beneden duwen) en dan lijkt het weer net of het zo hoorde :)

   Verwijderen
 3. Leuke vrolijke kaart heb je gemaakt met je restjes en de giraffes!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Ik lees ze met plezier en neem ook graag een kijkje op jouw blog. Dank je wel!