woensdag 9 augustus 2017

Nieuwe woning

Soms koop je iets wat op internet heel leuk lijkt, maar in het echt toch niet je ding blijkt te zijn. Zo heb ik het So Fancy papierblokje van Simple Stories gekocht. Heel leuk op internet, maar in het echt toch te weinig kleine motiefjes om te gebruiken op kaarten. Dus ik heb mijn hersenen al heel vaak gekraakt over wat ik nu met dit blokje ga maken. Ik heb al mijn restjes papier op tafel gelegd en ben op zoek gegaan naar een goede kleurcombinatie. Toen het papier bekeken en bedacht welke kaart ik binnenkort nodig zou hebben. Een verhuiskaart staat in de planning. Een vleugje Pinterest heeft de kaart mede geïnspireerd tot wat het nu is. 


Gebruikte materialen
Simple Stories - So Fancy
Marianne Design Collectables - COL1333 Home Sweet Home (stempel)
Action - houten huisjes

Hoe gaan jullie te werk bij een miskoop? Hoe laten jullie je inspireren om er toch wat leuks mee te maken? Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden! Dit is namelijk het eerste blaadje uit het hele blok dat gebruikt is.... Ik heb er nog wat te gaan :)4 opmerkingen:

 1. Je kaartje is leuk!
  Ja, dat heb ik ook wel eens gehad, tegenwoordig koop ik bijna geen papier meer. Maar meestal gebruik ik alleen de papiertjes uit een blokje waar ik ook echt iets mee kan.
  De rest zou je kunnen snijden in strips en dan die verwerken in een bepaald patroon. Zoek maar eens op Cards with scrap paper.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je voor de tip! Op de een of andere manier ben ik altijd gefocust op het verwerken van een groot deel van het vel. Terwijl zoals ik zie, met de scraps ook veel leuks te doen is. Dank je!

   Verwijderen
 2. Dit kaartje is in ieder geval heel goed gelukt!! Ik heb altijd (bij papiertjes met drukkere patroontjes) wel wat velletjes die minder bruikbaar zijn voor mij. Pinterest en Google zijn zo'n leuke inspiratiebron, met het intypen van de naam van het blokje kom ik meestal wel op een leuk idee!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Daniëlle, ja dat is ook een goed idee. Door Pinterest vergeet ik nogal eens te googelen. Toch maar eens doen... Dank je voor de tip!

   Verwijderen