Pagina's

Zonder tekst

Deze kaart maakte ik zonder er een tekst op te verwerken. Wel zo handig om zo'n kaart in de voorraad te hebben. Soms wil je gewoon een kaartje sturen. Ik heb deze kaart gemaakt met mijn nieuwe designpapier Floral Delight: wat een leuk blok is dat! Ik heb er nog een kaart mee gemaakt dus die komt binnenkort een keer langs.

De sketch is van the Sketchy Challenges: altijd fijn werken met zo'n sketch!

Gebruikte materialen
Marianne Design Pretty Papers Bloc PK9161 Floral Delight
Marianne Design - VK9561 Tropical Birds

Zo, nu klaar voor vanavond: toch wel benieuwd Wie De Mol Is...

8 opmerkingen:

  1. Wat een vrolijk kaartje! Erg leuk is dat papier, ik heb het ook maar nog niet gebruikt ;-) Geniet van de Mol, heb je een vermoeden??

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie tropische kaart!
    Ik had ingezet op de verkeerde mol....
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ook! Ik gokte op Sarah... Nou ja, volgend jaar weer een nieuwe kans!

      Verwijderen
  3. Mooie kaart met gezellige kleurtjes! Dank voor je deelname bij The Sketchy Challenges. Groetjes Ela DT

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je kaartje ziet er hartstikke leuk en gezellig uit! Bedankt voor je deelname bij The Sketchy Challenges. Alleen heb je wel verkeerd naar je kaart gelinkt, want ik kwam terecht bij je kaart van vandaag. Ik vond dat vreemd, dus scrolde naar beneden om bij deze kaart uit te komen.

    groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Ellen, bedankt voor je reactie. Ik zie het ook. Dat is inderdaad best vreemd, want hij linkt naar de kaart van vandaag, maar het plaatje op de site is wel de goede. En die kaart is niet van vandaag, maar van 9 maart. Dus wat ik daar verkeerd aan heb gedaan weet ik nog niet precies... (of doet de linkup iets geks misschien? Die is anders dan eerder, misschien moet ik daar iets anders mee doen?) Heb jij een idee misschien?

      Groetjes Marjolein

      Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Ik lees ze met plezier. Je reactie moet eerst goedgekeurd worden voor je hem terugziet, dit ivm spammers.