zondag 27 november 2016

Cleane Kerst

In de afgelopen dagen ben ik druk geweest met studie. In april moet mijn scriptie ingeleverd worden en na een gesprek met mijn scriptiebegeleider, sta ik weer op het juiste pad. Ik kan weer aan de slag!

Om ook wat ontspannends te doen, heb ik me vandaag beziggehouden met onderstaande kerstkaart. Hij is voor de collectie van volgend jaar, want dit jaar is het me niet gelukt om genoeg kerstkaarten te maken (ik heb er nog maar 3).


Met deze kaart wil ik graag meedoen met het Kaartjes Inspiratie Challenge blog, waar "alles mag", het Scr@p-Cards Challenge-blog #91 en met CAS on Sunday #97, waar het thema "Kerst" is. Ik vind het altijd lastig in te schatten wanneer CAS niet meer CAS is. Ik hoor dan ook graag feedback als hij niet aan de eisen voldoet!


Gebruikte materialen / Used materials
Yvonne Creations Colourful Christmas YCD10029 Reindeer
Yvonne Creations Traditional Christmas YCD10053 Snowy Tree
Marianne Design Craftables - CR1335 Snowflakes
Marianne Design - CS0905 Warm Winter Wishes
Marianne Design - EC0099 Eline's Vintage Kerst Tekst
Distress Ink

Last week I gave my schoolwork a little bit more attention. In April, I need to finish my paper. That will be a lot of work... To relax, I made this card today. I'm always a little insecure whether it's CAS of not. I would like to get some feedback on that. When it's CAS enough, I would like to let this card join the CAS on Saturday #97-Challenge, Scr@p-Cards Challenge-blog and the KaartjesInspiratieChallenges. 

6 opmerkingen:

 1. Hallo Marjolein,
  Studie is je toekomst hè, dus het allerbelangrijkste! Deze hobby ontspanning van vandaag heeft een heel mooi resultaat opgeleverd! prachtig kerstkaartje is het geworden en heel leuk dat je mee doet met de Challenge van Scr@p-Cards
  Groetjes van DT Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi kaartje. Succes met je scriptie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh dit is een fijne afleiding naast je studie. Maar wel fijn dat je weer aan de slag kunt met je scriptie! Heel veel succes, maar dat komt vast goed.
  Dit kaartje is een erg mooie uitwerking van je ontspanningsmomentje.

  liefs Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een fantastisch kaartje!! Het tekstbordje met touw vind ik erg origineel, het springt eruit! Succes met je scriptie, en als je afgestudeerd bent, heb je hopelijk wat meer tijd voor het maken van kaarten!
  Groetjes, Gerdine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Marjolein wat een fantastisch mooi Kerstkaartje
  Veel succes met de studies
  Dankjewel voor je deelname aan de challenge op het scrap-cards blog
  Liefs Martine

  BeantwoordenVerwijderen